Wie zijn wij....

"Een gezonde, mooie huid.
Is een mix van zelfinzicht, genen en techniek"!

           


Uw huid is ons vak. U bent bij ons in goede handen. Handen die u het beste willen geven, terwijl u zich helemaal kunt ontspannen in een aangename, rustgevende omgeving. Dit alles nadat we samen uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen. 

Door bij elke behandeling weer te kijken waar de behoefte ligt van de klant, bieden wij met onze specialistische kijk, diversiteit aan behandelingen en producten op top niveau, steeds weer het beste voor de huid. 
          

                       

“Wat heeft U als klant nu echt nodig om een optimale gezondheid van de huid te behalen en waarom?”
 
           

           
Wij werken met onze klanten aan duurzame huidverbetering
Onze deskundigheid pakt iedere huidproblematiek aan. Door te kijken naar de algehele gezondheid van de klant werken wij ook outside- in met de beste suppletie als ondersteuning
           

"Wij hebben het beste oog voor uw huid… "          
       


               
Didi van de Graaf
(Senior huidspecialiste / Eigenaresse)


Gediplomeerd Cidesco huidspecialiste en Anbos schoonheidsspecialiste. Gespecialiseerd in Ontharingstechnieken, Medische Camouflage, dermatologie, pigmentatie, huidverjonging en permanente make-up

 

 
Professionele huidanalyse 

Iedere huid is uniek, en niets staat op zichzelf.
Een uitgebreide huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat!Wij werken daarom uitsluiten met een uitgebreide huidanalyse bij iedere klant.
Hierin wordt bepaald welke behandelingsmethode en producten het beste de behoefte van u en uw huid aanvullen.

Alle behandelingsmogelijkheden worden met u besproken en u kunt uw wensen kenbaar maken. Daarnaast krijgt u advies over hoe u thuis uw huid op de juiste manier kunt verzorgen, met de juiste producten om de behandelingen te ondersteunen en om huidverbetering te realiseren en huidproblemen aan te pakken.
 
Dermaview Huidanalyse Systeem 
 
Het gezicht wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera. Met behulp van een aan de computer aangesloten huidsonde worden tevens vochtmetingen gedaan. Vervolgens berekend de computer de diverse metingen analyses, en komt met het eindresultaat van de huid-scan. Duidelijke foto’s en grafieken geven een hele heldere analyse van de status van de huid. Alle gegevens worden overzichtelijk bewaard. 

Maak nu een afspraak voor deze unieke manier van huidanalyse


Klik hier voor uw persoonlijk GRATIS huidadvies
Vergoedingen door uw zorg verzekeraar

Beauté Totale Didi is gespecialiseerd in:

- Acne
- Pigment
- Littekens
- Couperose
- Definitief ontharen gelaat

Deze behandelingen kunnen mogelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar!


Afhankelijk van uw zorgverzekeraar word er bepaald wat er voor u vergoed word. Om meer informatie te verkrijgen kunt u uiteraard bellen naar uw verzekeraar.

Beauté Totale Didi is aangesloten bij de Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS) en is GGD-gecertificeerd en staan we ingeschreven bij Vektis onderAGB-code 89(0)52378

Met de invoering van het Warenbesluit per 1 juni 2007 door de overheid zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor behandelingen. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGDheeft na een uitvoerende inspectie de vergunning verstrekt.


 Nina Schiltman
(junior professional)

Is gediplomeerd Schoonheidsspecialist en Visagiste. Afgestudeerd niveau 4 voor o.a. Acne specialiste, shiatsu en Bindweefselmassage. U ontmoet Nina bij ons op woensdag, vrijdag en zaterdag in de salon.
     

  
Young Professionals


Wij zijn erkend leerbedrijf en bieden leerlingen van niveau 3 en 4 de mogelijkheid verdere praktijkervaring bij ons op te doen. U ontmoet onze Young Professionals op dinsdag en donderdag