Salon geopendTijdens de zomer zijn er aangepaste openingstijden:

24-7: Gesloten
25-7: tot 13:00 uur open
26-7: Open van 11:00 tot 18:00
1-8:   Gesloten
4-8:   Tot 13:00 uur open
28-8: Gesloten
29-8: Gesloten

Openingstijden vanaf Juli 2018

 Dinsdag  van:   9:00 tot 17:00
 Woensdag  van:   9:00 tot 13:00  
 Donderdag  van: 11:00 tot 21:00  
 Vrijdag  van:   9:00 tot 18:00
 Zaterdag  van:   9:00 tot 15:00  
 
                                             

Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Heeft u  na het bekijken van onze website interesse gekregen in een bepaalde behandeling en wilt u graag een afspraak maken.


MAAK NU OOK GEMAKKELIJK ONLINE EEN AFSPRAAK!

Bent u al klant bij ons dan staat u automatisch geregistreerd en hoeft u enkel eenmalig een wachtwoord aan te maken. Klik op onderstaande banner en vul uw email en wachtwoord in en maak direct in onze agenda uw afspraak. Heeft u nog niet eerder online geboekt? Maak dan gemakkelijk uw persoonlijke wachtwoord aan via onderstaande banner/wachtwoord opvragen


Bent u nog geen klant van ons? Registreer u dan eerst via onderstaande banner, daarna kunt u meteen een afspraak online boeken

Liever persoonlijk contact?

Heeft u liever meteen persoonlijk contact belt u dan naar onderstaand telefoonnummer. Treft u het antwoord apparaat, spreek dan alstublieft u naam en telefoon nummer in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.Aarzel dan niet en neem contact op via het
contact formulier. Of bel naar onderstaand telefoonnummer. Treft u het antwoord apparaat, spreek dan alstublieft u naam en telefoon nummer in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.Voor het bestellen van producten
Is uw huidverzorgingsprodukt op en heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Wij sturen het u graag op! Bestellen kan via het contact formulier. Vul uw gegevens in en de naam van het product, we bevestigen de bestelling per e-mail. Als we uw betaling ontvangen hebben, heeft u het pakketje binnen drie werkdagen in huis! Bij een bestelling boven de €80.00 word deze geheel gratis naar u toe gezonden. 
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen.
Voor het afhalen van producten adviseren wij eerst telefonisch  of via de e-mail contact met ons op te nemen, dit in verband met behandelingen die we liever niet verstoren.
Uw bestelling zal dan op een gewenst tijdstip voor u klaar staan. Voor het wijzigen van uw afspraak

Er kan altijd tussentijds iets gebeuren, waardoor uw afspraak niet door kan gaan. Laat ons dat zo snel mogelijk weten, in ieder geval tot 48 uur van te voren. We kunnen dan weer een ander blij maken met uw plek. Bij annulering korter dan 24 uur  te voren, gaat er tijd onbenut verloren en zijn we genoodzaakt de kosten, voor de gereserveerde tijd te berekening.
 
  • Indien u niet uw afpraak annuleert, 48 uur voor de geplande tijd, brengen we € 12,50 per gereserveerd uur, van de voor u geplande tijd, in rekening..  Echter wanneer u zelf regelt dat er iemand anders in uw plaats komt brengen we geen kosten in rekening.

 

  • Indien u de zelfde dag uw afspraak annuleert of zonder bericht niet op uw afspraak verschijnt, zijn we genoodzaakt € 25,00 per gereserveerd uur, van de voor u geplande tijd, in rekening te brengen.

 

Salon gesloten

De salon is gesloten op maandag, en zondag. We maken uitzondering voor speciale gelegenheden. Zoals: bruiloften, feesten of andere gelegenheden.

Tevens zijn we gesloten op:
             
  • Alle nationale feestdagen

 

Bekijk hier ons laatste nieuws