Nieuws

 

INHOUDSOPGAVE:
  • Nieuwe botanische make-up lijn van Delilah
  • Transformeer uw huid met Cosmedix 
  • Het is voor jaar dus: Detox time
  • Nieuw: Cryolipolise met de Body- Wizard
  • Bereidt uw huid nu voor op de zon!
 

 

We zijn super trots om onze nieuwe make-up lijn aan te mogen kondigen:
Delilah Cosmetics!.Delilah heeft een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. De make-up van Delilah zijn parabenen vrij en er zijn geen dierproeven gedaan inzake de Delilah producten.


Daarentegen bevatte ze krachtige anti-oxidanten, SPF's en actieve natuurlijke ingredienten die je huid nog beter beschermen tegen milieu-invloeden en ook je verzorgingsproducten van je dagelijkse routine niet meer tegen werken zoals traditionele make-up de huid laat dicht slippen. Delilah voelt letterlijk als je tweede huidlaag zo natuurlijk!
 NIEUW!

Unieke zonbescherming van Institut Esthederm!Tegenwoordig is het noodzakelijk om  goede en hoge beschermingsfactoren te gebruiken! Niet alleen tegen zonverbranding maar vooral ook tegen zonschade, huidkanker en photo-ageing.
Dit heeft alleen één enkel nadeel en dat is dat de huid steeds zongevoeliger kan worden omdat de hoge chemische factoren naast de schadelijke UV stralen ook de goede kant van UV filtert.   

Wij als huidspecialiste zijn daarom op zoek gegaan naar het nieuwste op gebied van zonbescherming. Vorig jaar stuitte wij al op het merk Esthederm. Deze zonnelijn is een uitzondering op de regel en werkt niet tegen de zon maar met de zon mee! 
Dit moesten wij natuurlijk uitproberen!
Nu een jaar later zijn wij zo enthousiast dat wij u deze fantastische zonnelijn niet willen onthouden. 


Organische minerale zon bescherming
Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren.En hierdoor zijn ze de eerste zonnelijn die volledig  organisch werkt. 

De zonnelijn geeft een goede externe en interne bescherming op celniveau. Dit doen ze door gebruik te maken van organische filters en minerale reflectoren die de huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon maar het positieve effect van de zon doorlaten.

Door het gebruik van organische filters en reflectoren gaan deze producten de huid niet afsluiten. Dit heeft als voordeel dat de kan blijven ventileren en de melanocyten van de huid worden gestimuleerd. De zonnelijn beschermd op UV index. Dat betekent dat het belangrijk is de zon-bescherming af te stemmen op vakantie bestemming en zonkracht. 


De huid leert zo opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen!

Vraag naar een persoonlijk zon advies in de salon

 

COSMEDIX
The art of medical


Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties.

- Verminderd direct fijne lijnen en rimpels
- Zorgt voor intensieve celvernieuwing
- Verheldert en vermindert pigmentvlekken
- Verminderd huidgevoeligheden en roodheid


In 3 weken al verschil ervaren met enkel alleen thuisproducten? Dat kan met de kits van Cosmedix.. Nieuwsgierig?

Lees hier verder
 
VOEL JE HERBOREN, ENERGIEKER EN FIT
GUN JEZELF EEN LICHAAMSVAKANTIE!Net als je geest heeft ook je lichaam af en toe vakantie nodig. Het ontgiften van je lever en huid geeft je lichaam de rust en ruimte zichzelf te resetten:

Detox wat biedt dit jou?

- Meer energie
- Minder moeheid
- Een plattere buik
- Een mooiere huid
- Een perfecte start voor een gezondere levensstijl


Maak een frisse start met onze Detoxkuur!

Denkt u er weleens aan om uw lichaam eens goed en verantwoord te ontdoen van gifstoffen d.m.v. een detox programma? Maar zijn deze vaak te ingewikkeld of beperkt uw drukke schema u om dit te doen?

Hiervoor hebben wij een detox programma ontwikkeld speciaal voor de druk bezette man en vrouw. Wij hebben de klassieke vastenkuur weten om te zetten naar een 11 daagse moderne detoxkuur, die heel gemakkelijk te volgen is met een makkelijke detox box. Compleet met detox stappenplan, recepten en supplementen. Tijdens de challange wordt u dagelijks begeleid en krijgt u een iedere dag een tip van de dag.

Maak nu een afspraak met onze begeleidend specialist en laat je verder informeren


 

WORSTELT U MET LITTEKENS OP GEZICHT OF LICHAAM?
OF BENT U OPZOEK NAAR EEN NATUURLIJKE MANIER VAN HUIDVERJONGING


Micro-needling is dan de perfecte behandeling voor u!

* Verstevigt – lift en verjongt de huid

* Verbetert acne littekens, medicinale littekens en andere vormen littekens

* Vermindert rimpels en fijne lijnen

* Herstelt pigmentvlekken

* Verbetert striae lijnen


Na één behandeling herstelt de huidbalans, verfijnt de textuur, vermindert fijne lijntjes. Het beste resultaatvoor diepe lijnen, littekens en striae wordt verkregen in een kuur van 3(anti-aging / pigment) tot 6 (littekens/ diepe lijnen) behandelingen...

Doordat je d.m.v. Micro Needling werkt op de aanmaak van collageen adviseren wij om van binnenuit dit proces te bevorderen met de Ultra Collagen Boost Nutricosmetics van Beauty Supps. Dit intens complex zorgt voor een non stop aanmaak van collageen en elastine maar zorgt ook voor de afbraak van beschadigd weefsel wat uw resultaat van de behandeling enorm zal versnellen en langdurig zal behouden

Maak hier een afspraak en profiteer van deze aanbieding

 

 

DE NIEUWSTE TECHNIEK CRYOLIPOLYSE MET DE BODY-WIZARD
OM OVERTOLLIGE VETCELLEN TE VERWIJDEREN

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is een unieke behandeling met betoverende resultaten.
Heeft u alles al geprobeerd van sportschool tot dieet maar u krijgt net die laatste rolletjes niet weg. Vooral bij de heupen en benen waardoor uw broek iets te strak zit. Of bij de bovenarmen die u daarom liever bedekt.

Al deze moeilijk weg te krijgen zones kunt u nu effectief en definitief aanpakken met de Body Wizard!

Met deze allernieuwste techniek kunnen wij uw figuur plaatselijk verbeteren. Dat gebeurt door cryolipolyse, een innovatieve techniek waarbij vetcellen bevroren worden en op een natuurlijke manier door het lichaam zelf worden afgevoerd.

Waarom de Body-Wizard?


- Met cryolipolyse krijgt u de beste koeling voor het effectiefste resultaat
- Bevriezing van vetcellen waardoor het vet direct wordt afgebroken
- Geen ‘jojo’ effect, vetcellen worden definitief verwijderd
- Wetenschappelijk onderbouwd
- 100% veilig en verantwoord

Meer weten? of de tijdelijke actie bekijken? Lees hier snel verder
 

DERMAVIEW HUIDANALYSE SYSTEEMUw huid onder de loep!

Het gezicht wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera. Met behulp van een aan de computer aangesloten huidsonde worden tevens vochtmetingen gedaan. Vervolgens berekend de computer de diverse metingen analyses, en komt met het eindresultaat van de huid-scan. Duidelijke foto’s en grafieken geven een hele heldere analyse van de status van de huid. Alle gegevens worden overzichtelijk bewaard.

Maak nu een afspraak voor deze unieke manier van huidanalyse

 

HET BEHANDELEN VAN ROSACEA


Rosacea of is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening. De aandoening kenmerkt zich door een erythemateuze uitslag (rode vlekken) in het gelaat, voornamelijk op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd.

Onze productlijn vermindert de zichtbare en merkbare symptomen van deze chronische huidziekte. Roodheden worden verminderd, de hyperactieve vaatreacties worden gereguleerd, de vaatwanden worden gestabiliseerd en de opbouw van ongewenste vaatjes wordt gestopt. De neuroncosmetische werkstoffen verminderen oneffenheden en zorgen ervoor dat de huid minder gevoelig aanvoelt. 

D.m.v. aangepaste huidbehandelingen en cosmetische thuisverzorging verminderd u snel en zichtbaar de symptomen.

Heet u last van Rosacea? Laat u dan adviseren door onze huidspecialiste.
 

Maak hier een afspraak

 

 

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERING

Acné huidbehandelingen, camouflage en ontharen in het gelaat door IPL of Elektriche ontharen worden bij Beauté Totale Didi voortaan vergoed door alle verzekeringsmaatschappijen!


Door onze nieuwe AGB registratie kunt u voortaan als u aanvullend verzekerd bent uw huidbehandeling met indicatie Acne, overbeharing en camouflage tot een bepaald bedrag vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Bekijk uw eigen polis voor het bedrag en voorwaarden.

Onze praktijk is te vinden onder de AGB-code: 89(0)52378. Onder deze code kunt u ook de behandeling van IPL/Lase en Electrisch ontharen van het gelaat vergoed krijgen.  


Daarnaast zijn wij natuurlijk al jaren aangesloten bij de Anbos, wij staan geregistreerd onder het volgende nummer: 21268

Voor meer informatie betreffende het behandelen van acne kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. Meer info over Acne
klik hier

 

  

  Lees hier onze laatste nieuwsbrief