Nieuws

 

INHOUDSOPGAVE:
  • Nieuw fenomeen: Hyamatrix
  • Nu te boeken. Detox kuur voor het lichaam
  • Nieuw: De ultieme anti-aging behandeling
  • Uw huid onder de loep met de Derma View
  • Verminder rosacea symptomen
  •                                
 

 


NIEUW!

Unieke zonbescherming van Institut Esthederm!Tegenwoordig is het noodzakelijk om  goede en hoge beschermingsfactoren te gebruiken! Niet alleen tegen zonverbranding maar vooral ook tegen zonschade, huidkanker en photo-ageing.
Dit heeft alleen één enkel nadeel en dat is dat de huid steeds zongevoeliger kan worden omdat de hoge chemische factoren naast de schadelijke UV stralen ook de goede kant van UV filtert.   

Wij als huidspecialiste zijn daarom op zoek gegaan naar het nieuwste op gebied van zonbescherming. Vorig jaar stuitte wij al op het merk Esthederm. Deze zonnelijn is een uitzondering op de regel en werkt niet tegen de zon maar met de zon mee! 
Dit moesten wij natuurlijk uitproberen!
Nu een jaar later zijn wij zo enthousiast dat wij u deze fantastische zonnelijn niet willen onthouden. 


Organische minerale zon bescherming
Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren.En hierdoor zijn ze de eerste zonnelijn die volledig  organisch werkt. 

De zonnelijn geeft een goede externe en interne bescherming op celniveau. Dit doen ze door gebruik te maken van organische filters en minerale reflectoren die de huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon maar het positieve effect van de zon doorlaten.

Door het gebruik van organische filters en reflectoren gaan deze producten de huid niet afsluiten. Dit heeft als voordeel dat de kan blijven ventileren en de melanocyten van de huid worden gestimuleerd. De zonnelijn beschermd op UV index. Dat betekent dat het belangrijk is de zon-bescherming af te stemmen op vakantie bestemming en zonkracht. 


De huid leert zo opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen!

Vraag naar een persoonlijk zon advies in de salon

 

 

Hyamatrix
Natuurlijke huidverjonging, zónder inspuitingen!

Zou u de tijd terug willen draaien en wenst u een jongere huid?
Wilt u het effect dat een filler biedt, maar wilt u liever een alternatieve behandeling en zónder naalden?
Dat kan: met Hyamatrix!

We willen steeds mooiere en betere resultaten van onze behandelingen. Het liefst willen we het effect van botox, fillers en cosmetische ingrepen, maar dan zónder de negatieve effecten van een ingreep. Ook wij zijn als huidspecialistes voortdurend opzoek naar de meest innovatieve methodes, waarmee we zichtbare en langdurige huid-verbetering als huidverjonging kunnen realiseren op een veilige en doeltreffende manier. Hyamatrix is op dit moment een stap voor op de rest en is uniek in Nederland met deze resultaten.
Als één van de eerste salons in Nederland bieden wij u Hyamatrix voor natuurlijke huidverjonging zonder inspuitingen.

- Verminderd direct fijne lijnen en rimpels
- Vertraagd het verouderingsproces
- Verbeterd het matrix van de huid
- Verminderd huidgevoeligheden 


Lees hier verder
 VOEL JE HERBOREN, ENERGIEKER EN FIT
GUN JEZELF EEN LICHAAMSVAKANTIE!Net als je geest heeft ook je lichaam af en toe vakantie nodig. Het ontgiften van je lever en huid geeft je lichaam de rust en ruimte zichzelf te resetten:

Detox wat biedt dit jou?

- Meer energie
- Minder moeheid
- Een plattere buik
- Een mooiere huid
- Een perfecte start voor een gezondere levensstijl


Maak een frisse start met onze Detoxkuur!

Denkt u er weleens aan om uw lichaam eens goed en verantwoord te ontdoen van gifstoffen d.m.v. een detox programma? Maar zijn deze vaak te ingewikkeld of beperkt uw drukke schema u om dit te doen?

Wij hebben de klassieke vastenkuur weten om te zetten naar een 12 daagse moderne detoxkuur, die heel gemakkelijk te volgen is via ons detox-programmaboek

Maak nu een afspraak met onze begeleidend specialist en laat je verder informerenVolg HIER de Blog van Marlon, zij heeft zojuist de detox kuur afgerond en heeft er iedere dag een stukje over geschreven. 

WORSTELT U MET LITTEKENS OP GEZICHT OF LICHAAM?
OF BENT U OPZOEK NAAR EEN NATUURLIJKE MANIER VAN HUIDVERJONGING


Micro-needling is dan de perfecte behandeling voor u!

* Verstevigt – lift en verjongt de huid

* Verbetert acne littekens, medicinale littekens en andere vormen littekens

* Vermindert rimpels en fijne lijnen

* Herstelt pigmentvlekken

* Verbetert striae lijnen


Na één behandeling herstelt de huidbalans, verfijnt de textuur, vermindert fijne lijntjes. Het beste resultaatvoor diepe lijnen, littekens en striae wordt verkregen in een kuur van 3(anti-aging / pigment) tot 6 (littekens/ diepe lijnen) behandelingen...

Doordat je d.m.v. Micro Needling werkt op de aanmaak van collageen adviseren wij om van binnenuit dit proces te bevorderen met de Ultra Collagen Boost Nutricosmetics van Beauty Supps. Dit intens complex zorgt voor een non stop aanmaak van collageen en elastine maar zorgt ook voor de afbraak van beschadigd weefsel wat uw resultaat van de behandeling enorm zal versnellen en langdurig zal behouden

Maak hier een afspraak en profiteer van deze aanbieding

 

 

"EEN MOOIE HUID STIMULEER JE VAN BINNENUIT" 

Een mooie, gezonde en egale huid, zonder ontstekingen, vlekjes en plekjes... Hiervoor bieden wij u al een complete huidzorg van buitenaf maar vanaf nu ook van binnenuit.
Doormiddel van Nurticosmetics kunnen we het resultaat van uw behadelingen van binnenuit optimaliseren. Denk hierbij aan een verbeterde hydratatie, collageen opbouw, bindweefsel verstevigen, ance en ontstekingen verminderen en voor de gevoelige of eczeem-huid kunnen we versterken en kalmeren. Door mede van binnenuit te werken zal het resultaat aanzienlijk sneller verbeteren.

Daarnaast hebben we ook Supplementen om de algehele gezondheid te bevorderen of u vitaler te doen voelen. Denk hierbij aan Vit C, D, B ,E,  Mineralen complexen, Omega 3 maar ook Ultra Greens smoothie vol met vitamine, mineralen, vezels, probioticum etc. Om uw weerstand, huid en vitaliteit enorm te boosten. Daarbij zijn deze supplementen onmisbaar voor een mooie en gezonde huid.

Heb je dit wel nodig?
Nou iedereen zou er goed aan doen om vitamine en mineralen extra toe te voegen d.m.v goede supplementen. Veel mensen hebben namelijk een tekort aan b.v. vit B, magnesium, vit C en vit A. Vooral als ons lichaam en geest druk of stress heeft of als je een intensief leven hebt sociaal of veel sport, verg je meer van je lichaam en verbruikt je lichaam meer vitamine en mineralen dan je op kunt eten. Daarnaast komen veel voedselbronnen sterk te kort aan de vitamine en mineralen die ze zouden moeten bezitten vanwegen onze huidige voedselindustrie.

Wij voelen ons vaak  snel moe, bedrukt, energieloos, snel grieperig of hebben een slechte nachtrust doordat we tekorten hebben zonder dat we het door hebben.

Hoe kom ik erachter wat ik tekort kom?
D.m.v. een gedegen intake in combinatie met een voedingstest krijgen wij het juiste beeld van de behoefte van uw lichaam en de tekorten hiervan. Dit vertalen wij naar een op maat gemaakt voeding, suppletie en huidplan. Door het volgen van ons persoonlijk op maat gemaakt plan, gecombineerd met de juiste thuis verzorging bieden wij u voortaan optimaal resultaat! 

Wil jij graag een voedingstest doen? Meld je dan hier aan! of mail naar Info@btdidi.nl


 

NIEUW! PCA ANTI-AGING RETINOL FACIAL

Deze 6% Pure Retinol Peel behandeld op effectieve wijze de rijpere huid, pigmentverschuivingen, rokershuid en de huid met zonbeschadiging. Deze behandeling is uitermate geschikt voor een huid met een goede weerstand die rimpelvorming, zonbeschadiging of acne littekens heeft. Deze bijzondere intensieve behandeling kan alleen uitgevoerd worden op een huid die minimaal gewend is aan Retinol of een voorbehandeling gehad heeft met een intensieve peeling.   
 
 
Wat zijn de voordelen

- Ontwikkeld voor rigoureuze en snelle huidverjonging
- Een zichtbaar vollere, frisse en zachte uitstraling van de huid.
- Vermindering van fijne lijntjes en rimpels 
- Verminderen van hyperpigmentatie en ongelijke kleur.
- Een verstevigde huid in de diepte
- Geeft gedurende 10uur Retinol af aan de huid vanwege de Omnisometechnologie die time-release
  werking heeft, waardoor de effectieve verbetering 6 weken door blijft werken
- Brengt hoge concentraties van ingekapselde werkstoffen dieper in de huid
 

Lees hier verder

Is jouw huid klaar voor een skinrenewal? Vraag dan naar deze Ultra Anti-aging behandeling bij je specialist. Of mail voor vragen naar info@btdidi.nlDERMAVIEW HUIDANALYSE SYSTEEMUw huid onder de loep!

Het gezicht wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera. Met behulp van een aan de computer aangesloten huidsonde worden tevens vochtmetingen gedaan. Vervolgens berekend de computer de diverse metingen analyses, en komt met het eindresultaat van de huid-scan. Duidelijke foto’s en grafieken geven een hele heldere analyse van de status van de huid. Alle gegevens worden overzichtelijk bewaard.

Maak nu een afspraak voor deze unieke manier van huidanalyse

 

CELLUCUR VOOR HET BEHANDELEN VAN ROSACEA


Rosacea of is een veelvuldig voorkomende chronische huidaandoening. De aandoening kenmerkt zich door een erythemateuze uitslag (rode vlekken) in het gelaat, voornamelijk op de wangen, de neus, de kin en het voorhoofd.

De Cellucur Therapy lijn vermindert de zichtbare en merkbare symptomen van deze chronische huidziekte. Roodheden worden verminderd, de hyperactieve vaatreacties worden gereguleerd, de vaatwanden worden gestabiliseerd en de opbouw van ongewenste vaatjes wordt gestopt. De neuroncosmetische werkstoffen verminderen oneffenheden en zorgen ervoor dat de huid minder gevoelig aanvoelt. 

D.m.v. aangepaste huidbehandelingen en cosmetische thuisverzorging verminderd u snel en zichtbaar de symptomen.

Heet u last van Rosacea? Laat u dan adviseren door onze huidspecialiste.
 

Maak hier een afspraak

 

 

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERING

Acné huidbehandelingen, camouflage en ontharen in het gelaat door IPL of Elektriche ontharen worden bij Beauté Totale Didi voortaan vergoed door alle verzekeringsmaatschappijen!


Door onze nieuwe AGB registratie kunt u voortaan als u aanvullend verzekerd bent uw huidbehandeling met indicatie Acne, overbeharing en camouflage tot een bepaald bedrag vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Bekijk uw eigen polis voor het bedrag en voorwaarden.

Onze praktijk is te vinden onder de AGB-code: 89(0)52378. Onder deze code kunt u ook de behandeling van IPL/Lase en Electrisch ontharen van het gelaat vergoed krijgen.  


Daarnaast zijn wij natuurlijk al jaren aangesloten bij de Anbos, wij staan geregistreerd onder het volgende nummer: 21268

Voor meer informatie betreffende het behandelen van acne kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. Meer info over Acne
klik hier

 

  

  


Lees hier onze laatste nieuwsbrief 

Zonne allergie? Lees hier verder