HuisregelsIn ons schoonheid- instituut staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van bezoeker en behandelaar voorop, wat wil zeggen dat we onze klanten altijd met respect zullen behandelen maar dat we dat ook van onze klanten terug verwachten. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.

Beauté Totale Didi werkt uitsluitend via de hygiënische richtlijnen van de hamcode.

* Verwacht wordt, daarom ook van onze bezoekers, dat ze hygiënisch de salon betreden.


Hygiëne en omgang:
 

    • We stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht en wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat
       we danbeter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.

    • In ons vakgebied is hygiëne belangrijk zodoende verzoeken we u vriendelijk voor het bezoek zich te wassen dan wel even op te frissen.


    • De lichaamsbehandelingen die we geven zijn strikt van niet-erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken zullen we niet ingaan. Indien de
       omstandigheden ons daartoe dwingen zullen we de behandeling voortijdig staken en u verzoeken onze praktijk definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de
       volledige behandelingsprijs in rekening worden gebracht! 


Wijziging of annuleren van uw afspraak:


Kunt u niet aanwezig zijn voor uw gereserveerde afspraak kunt u uw afspraak kosteloos wijzigen of annuleren tot 48 uur voor uw reservering.
Mocht u de afspraak niet tijdig afmelden of niet verschijnen op uw afspraak dan kunnen wij niet anders dan de door u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Er kan altijd tussentijds iets gebeuren, waardoor uw afspraak niet door kan gaan. Laat ons dat zo snel mogelijk weten, in ieder geval voor 48 uur van te voren. We kunnen dan weer een ander blij maken met uw plek en wij zitten dan niet met een lege agenda plaats. Bij annulering korter dan 48 uur van te voren gaat er tijd onbenut verloren en zijn we genoodzaakt u de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 60 per gepland uur. Kunt u iemand anders in uw plaats sturen is dit ook een mogelijkheid, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten. 

Bedankt voor uw begrip 

  


Privacy:


De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en daarnaast gebruikt Beauté Totale Didi uw gegevens om u via e-mail of een vergelijkbaar medium onze nieuwsbrief toe te zenden indien u heeft aangegeven deze te willen ontvangen. Uw persoonlijke gegevens worden door Beauté Totale Didi niet verstrekt aan derden.Contra-indicaties bij behandelingen voor; massages & IPL:

In het belang van de gezondheid van al onze klanten en de behandelaar, kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld;

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Koorts

Indien u vragen en/of twijfels heeft kunt u deze vooraf telefonisch of per e-mail even met ons doornemen.